torsdag 8 april 2010

Tillbaka i Stockholm efter en avkopplande påskhelg.Att få träffa sina barn och barnbarn är alltid höjdpunkter.Jag har tre barnbarn,två i Malmö ,Vitus och Dante samt Arvid i Ronneby.Mina döttrar heter Sophie och Sarah.Vi fick i helgen många fina timmar tillsammans.
Efter introduktion i konsten att blogga av min gode vän Magnus Gärdebring I Karlshamn, ska ja nu försöka att återkommande skriva några rader om stort och smått,både politik och händelser i övrigt.
I påskveckan besökte jag bland annat Jeppe Johnsson,vi gjorde tillsammans med Margareta Pålsson riksdagsledamot från Skåne arbetsplatsbesök på TCL(Tekniskt lärcentrum) i Sölvesborg och Skogslyktans förskola ett personalkooperativ som fått jobba hårt mot den sittande S-majoriteten för att få starta.Nu är man dock igång och bedriver en imponerande verksamhet. Arbetsplatsbesök är viktiga att göra för oss politiker,min målsättning är att försöka hinna med minst ett i veckan.
Veckan i riksdagen har varit olika möten bland annat skattekommitten,vi har också voterat och veckan avslutas med mitt första sammanträde i Statens medicinsk-etiska råd där jag nu ingår som rådgivare till regeringen.
"Väderrapporten "lovar fint vårväder till helgen,dags för trädgårdsarbete och skogspromenader hemma i Sillesås.

torsdag 1 april 2010

Mina motioner i riksdagen

Här är mina senaste riksdagsmotioner:
http://www.riksdagen.se/webbnav/index.aspx?nid=1119&iid=0568055205114

Nu börjar jag blogga!


Nu börjar jag blogga. Sitter just nu hos Magnus Gärdebring på hans kontor i Karlshamn och får nyttiga instruktioner i konsten att blogga. Det här känns nytt och spännande för mig.
OBS! det är inget aprilskämt!